image_alt_text

Welkom op de website van de Astra Tuning Club!

14 juni 2003 besloot een groepje Astra rijders om de Astra Tuning Club op te richten.
Wat begon met een kleine groep is uitgegroeid uit naar een club waar de gezelligheid en de liefde voor de Astra nog steeds centraal staan. Iets meer dan 10 jaar later eindigden we het jaar 2013 met 55 betalende leden en ruim 900 forumleden!

Naast dit actieve forum vonden wij het tijd worden voor een geheel nieuwe website!
Een website waar je kunt zien wat de Astra Tuning Club is en op welke evenementen je ons kunt treffen. Waar je kunt lezen wat de laatste nieuwtjes van de Astra Tuning Club en van Opels in het algemeen zijn. En waar je kunt zien wie de club mede mogelijk maken, wat voor projecten we hebben binnen de club en welk assortiment aan clubartikelen we hebben.

De afgelopen maanden heeft deze site steeds meer vorm gekregen en we zijn blij dat iedereen hem nu kan bekijken en actief kan gebruiken!

Het is een website geworden waar we ons als club presenteren, waarbij het forum het actieve middelpunt blijft. We hopen dat je door middel van deze site een goed beeld krijgt van wat de Astra Tuning Club is en wat er allemaal gebeurt en dat je gezellig mee komt praten op het forum.

Hartelijk welkom!

Een reactie

  1. Avatar foto ATC Bestuur zegt:

    Nog even een persoonlijke reactie vanuit de ‘webmaster’. Ik wil iedereen van harte welkom heten op de nieuwe website! Mochten er nog vragen over het technische aspect van de website zijn, dan hoor ik het graag van je. Inhoudelijke zaken kunnen richting de crew (Wilma & Arjan) gestuurd worden. :thumb